Buildnet

Webshops

U wilt in uw webshop toch niets aan het toeval overlaten? Wij leveren niet alleen professionele webshops in o.a. Magento, PrestaShop en WooCommerce, wij adviseren u - op basis van jarenlange ervaring - ook op gebied van beveiliging van data en payment providers (de betaalmogelijkheden).

Buildnet

Van start tot onbezorgde overdracht

Uw door Buildnet gebouwde professionele webshop is te vergelijken met een high-end kantoorpand. De oplevering is turn-key, u kunt er meteen mee aan de slag. Dus ook met SSL certificaat, betaalmodule, bestelproces, alles is getest en werkt!

Buildnet

Webshop hosting

U wilt dat uw webshop vlekkeloos draait en blijft draaien, want een webshop die hapert, kost omzet. Bij Buildnet begrijpen we dat! Omdat we onze eigen servers beheren kunnen we een webwinkel waar iets mis mee gaat, binnen een uur terugzetten, ongeacht hoe groot die webwinkel is. Dat is onze "1-hour restore" service.

Zubi.jpg COT-Home_a.jpg Digilabels.jpg Lornah.jpg Buitenspeel.jpg kleurmeester.jpg Flashjewels.jpg

Webshops - met name Magento webshops - kunnen veel vergen van een server. Daarom hosten wij Magento op een aparte server. Magento is voor bedrijven die de webshop als core business hebben wat ons betreft ook het systeem om in te zetten.