Buildnet

Professionele websites met CMS

Dus u zoekt naar een betrouwbare, kundige leverancier voor de techniek achter uw website? Een leverancier die begrijpt dat het logisch is dat uw website of webwinkel technisch tot in de puntjes getest opgeleverd wordt? Bent u ook zo wars van uitspraken als "oeps, foutje", helemaal als het om uw online visitekaartje gaat?
Buildnet

Van start tot onbezorgde overdracht

Uw door Buildnet gebouwde professionele website is te vergelijken met een high-end kantoorpand. De oplevering is turn-key, u kunt er meteen mee aan de slag.

Buildnet

Hosting & Support

Wij kunnen u op het gebied van hosting een aantal extra diensten bieden, omdat wij u professioneel hosten op onze eigen snelle servers. Een van deze diensten is onze unieke "1-hour restore service". En met ons service pakket bent u altijd van support verzekerd!

Buildnet

Content Management Systemen (CMS)

Wij beheersen diverse Open Source CMS systemen waaronder Wordpress, CMS Made Simple, Drupal, Modx, Joomla en Typo3, maar ook webshop systemen zoals Magento, Prestashop en tevens diverse nieuwsbriefsystemen.

Komfoor.jpg Way_Group.jpg Floris_Group.jpg Huizentip.jpg floris.jpg Toohottohandle.jpg Vertex-dental.jpg Zigt.jpg Svgb.jpg Nuflex.jpg Synergia.jpg European-Offshore.jpg Fysioplein.jpg Deduinkant.jpg Creatiefvakman.jpg Content_Gordijnen.jpg Buitenspeel.jpg Malmberg.jpg Nieuwspoort.jpg Dutch_Shoe_Academie.jpg Meermatch.jpg Koster.jpg Julie-fryer.jpg Baza.jpg
Met ons service pakket hoeft u zich nooit zorgen te maken over backups, essentiële technische updates, en bovendien staan we u bij met raad en daad. Met ons servicepakket weet u zeker dat uw website altijd optimaal functioneert.