Welkom Marceline

Niet zo lang geleden werkte ze nog in de hectiek van de politiemeldkamer. Toch ging Marceline’s hart sneller kloppen van content maken en social media boosten. Haar enthousiasme én haar communicatieachtergrond zet Marceline nu in bij Buildnet.

intro_detail
Wat leuk, aan de slag bij Buildnet!

“Ja, fijn om hier aan de slag te gaan. Als content manager hou ik me bezig met het plaatsen van content. Daarnaast richt ik me op social media-accounts bijhouden en plannen. Voor Buildnet en ook voor andere partijen, zoals inkoperscafe.nl. Daarnaast mag ik creatieve teksten bedenken en strategisch meedenken.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik hou van teksten en content maken in het algemeen. Vooral op social media, daar is je werk nooit helemaal klaar.”

Toch kom je uit een heel andere hoek.

“Hiervoor werkte ik bij de politie. Ik was bezig met de opleiding voor centralist en draaide mee in de meldkamer. Interessant en veelzijdig werk, toch ging me afvragen of dit bij mij paste. Ik miste de creativiteit. En besefte dat ik het liefst verder wilde in de communicatie. Daarin had ik al een opleiding voltooid.”

Hoe kwam je bij Buildnet?

“Toen ik naar vacatures ging kijken, sprong Buildnet er meteen uit. Omdat ik graag met social media wilde werken, keek ik natuurlijk bij hun accounts. Wat ik zag sprak me aan: het leek me een leuk, ambitieus bedrijf en een gezellig team. Bovendien had Buildnet nog genoeg te winnen op social media. Daar wilde ik m’n tanden graag inzetten.”

Je klinkt enthousiast!

“Ik vind dit dan ook erg leuk. Naast ‘socials’ doen, maak ik ook content en mag ik strategisch meedenken over van alles. Bij Buildnet kan ik mijn creativiteit kwijt.”

Welke fun fact typeert Marceline?

“Ik ga graag met vrienden naar hardcore feesten, dat is voor mij echt een uitlaatklep!”