Unieke app met de laatste standaarden

Heb je het plan om een app te laten ontwikkelen? Wil je dat deze voldoet aan de nieuwste standaarden voor iOS en Android? Ben je daarnaast op zoek naar een betrouwbare ontwikkelaar die met je meedenkt? Dan helpen we je met alle liefde verder.

Buildnet Webservices houdt bij het bouwen van je app rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van techniek, snelheid en veiligheid. Jouw app wordt gemaakt voor Apple (iOS) en/of Android, in Native of HTML-framework. Na oplevering mag je ook van ons verwachten dat wij de kersverse app publiceren in de Appstore en/of Playstore, zodat jij hier zo min mogelijk rompslomp van ervaart.

Ontwikkelaar die met je meedenkt

Tijdens het ontwikkelingsproces denken we graag met je mee. Misschien is het wel ideaal om de app te koppelen met het Content Management Systeem (CMS) van je website. Zo kun je de app makkelijk monitoren en aanpassen via het systeem dat je nu ook voor je website gebruikt. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor een offline mogelijkheid van je app, zodat de content altijd te benaderen is. Of misschien wil je wel een taalswitch? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Procesbewaking

Door jarenlange ervaring met het ontwikkelen van apps kunnen we het proces in goede banen leiden. Vanaf de start van het project heb je persoonlijk contact met de projectleider die de bouw van je app in goede banen leidt. Bij vragen heb je een duidelijk aanspreekpunt met kennis van zaken. Maar daar houdt het niet op. Zoals hiervoor aangegeven denken we graag mee over een logische opbouw van de app, beheerbaarheid en functionaliteiten. Door het stellen van de juiste vragen, zetten we je aan het denken en leveren we uiteindelijk een app op die voldoet aan alle wensen.

Ook na oplevering staan we voor je klaar

Ook na een zorgvuldige oplevering staan we klaar voor vragen, geven je graag advies en helpen je bij aanpassingen van de app. Lees hier meer over support.

Bekijk cases