Flexibele webshop met rendement

Innovatief, schaalbaar en uitbreidbaar. Dat zijn de sleutelwoorden die je bij jouw gloednieuwe webshop mag verwachten.

We ontwikkelen je complete webshop met een responsive design. Hierdoor wordt jouw shop op mobiel, tablet én PC optimaal weergegeven. De webshop wordt gemaakt in een open source Content Management Systeem (CMS), zoals Magento, WooCommerce of Prestashop. Deze systemen zijn bij uitstek geschikt voor webshops van groeiende bedrijven, vanwege de uitbreidbaarheid, schaalbaarheid en het eenvoudige beheer.

Software koppelen

Het bijhouden van software voor je boekhouding, voorraden of logistiek, kan zorgen voor veel administratieve rompslomp. Op verzoek kunnen we deze systemen koppelen aan je CMS. Via API’s kun je op die manier gegevens doorsluizen naar je ERP-systeem, WMS of boekhoudpakket. Dat scheelt al gauw vele uurtjes. Je behoudt hierbij volledige controle over de data.

Blijf in contact met de klant

Er zijn talloze manieren om via een webshop in contact te blijven met de klant. Denk aan een (geïntegreerde) nieuwsbrief, mogelijkheid om per chat vragen te stellen of door geautomatiseerde mailtjes. We denken graag mee welke functies voor jouw organisatie het meest geschikt zijn.

Ondersteuning

Naast de ontwikkeling van je webshop, voorzien we je ook met plezier van advies bij de (moeilijke) keuzes die het project met zich meebrengt. Vanaf de start van het project heb je persoonlijk contact met de projectleider die de bouw van de webshop in goede banen leidt. Bij vragen of overleg heb je zo een duidelijk aanspreekpunt met kennis van zaken. Na oplevering van de webshop houdt deze support niet op. We zorgen er graag samen voor dat de website ook na een aantal jaar nog perfect draait. Lees hier meer over support.

Bekijk cases