Meer overzicht, meer details en meer korting!

Misschien had je het al gezien: de afgelopen periode is je Dashboard ingrijpend aangepast. Zo heb je in één oogopslag een mooi overzicht van je relatie met Buildnet. Naast dat het nu geheel in Buildnet-stijl te bekijken is, zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd of uitgebreid. Hieronder worden die toegelicht.   Support Het supportoverzicht is […]

intro_detail

Misschien had je het al gezien: de afgelopen periode is je Dashboard ingrijpend aangepast. Zo heb je in één oogopslag een mooi overzicht van je relatie met Buildnet. Naast dat het nu geheel in Buildnet-stijl te bekijken is, zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd of uitgebreid. Hieronder worden die toegelicht.

 

Support

Het supportoverzicht is uitgebreid met een chronologisch overzicht van alle afgewikkelde supportverzoeken. In het overzicht staat het onderwerp van het verzoek en het aantal in rekening gebrachte credits. Het supportverzoek is in preview te bekijken of in zijn geheel door op de link van het betreffende supportverzoek te klikken.

Facturen

In het factuuroverzicht zijn alle project en supportfacturen terug te vinden. Per factuur is een specificatie te vinden van hetgeen op deze factuur verrekend is.

Credits

Het creditoverzicht is uitgebreid met een saldo overzicht. Per mutatie is het actuele saldo terug te lezen. Daarnaast kun je zelf creditpakketten toevoegen aan je tegoed. Je bepaalt zelf je korting. Kies het pakket dat bij je past.

Signalen

Het aantal berichten dat u automatisch ontvangt is uitgebreid. Op maandagochtend wordt er een supportoverzicht verzonden met daarin een overzicht van de afgelopen week. Ook als je creditpakket dreigt op te raken, sturen we je een waarschuwing.

Hier is het nieuwe dashboard te bekijken