Welkom bij Buildnet

Wij zijn Buildnet. Ooit begonnen op een zolderkamertje, nu een volwaardig IT-bedrijf in Haarlem. Sinds de oprichting hebben we maar één doel: onze klanten voorzien van de beste techniek achter hun website. Samen met onze klanten in uiteenlopende branches bedenken en ontwikkelen wij oplossingen voor hun organisaties.

intro_expertise

Onze filosofie

Het ontwikkelen van software is teamwork. Daar geloof jij vast ook in. Daarom vormen we bij Buildnet samen met onze klant een team. En als team werken we samen toe naar het beste eindproduct. Wij gaan niet zomaar aan de slag. We verdiepen ons eerst in de business van de klant en luisteren goed naar de wensen. Samen bepalen we de route en werken we in een gestructureerd proces toe naar het gewenste resultaat. Dit is ons Continuous Development werkmodel.

Lees meer over onze werkwijze

Wij zijn meer dan alleen leverancier. Teamwork staat bij ons centraal.

Onze garanties

Omdat wij een rotsvast vertrouwen hebben in ons eigen team en nakomen wat we toezeggen, geven wij onze klanten twee garanties:

  • Als we een release niet halen, krijg jij je geld terug

Wij werken met releases. Hierdoor weet je zeker dat je elke twee of vier weken een nieuwe versie van je applicatie of platform ontvangt. We leggen altijd vast wat we in een release gaan doen. Je weet voor een release dus altijd waar je aan toe bent.

  • Altijd voldoende capaciteit beschikbaar

We doen je ook nog een andere belangrijke belofte. We zorgen er namelijk voor dat we altijd voldoende programmeercapaciteit beschikbaar hebben. Je loopt bij ons dus nooit tegen problemen aan die ontstaan door een tekort aan developers.

Samenwerken met Buildnet

Ben jij toe aan vervanging of uitbreiding van jouw platform? Of ben je benieuwd of jouw huidige platform nog wel voldoet aan de huidige standaard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag mee om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Hiervoor plannen we een kosteloze kennismaking in, op kantoor of online

Plan een gratis kennismaking

Werken bij Buildnet

We groeien hard en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s!

Ben jij leergierig? Werk je graag aan uiteenlopende projecten en opdrachten? Zoek je naar een plek om je verder te ontwikkelen? Kijk dan snel welke vacatures we hebben. We komen graag met je in contact!

Bekijk onze vacatures