Over Buildnet

Buildnet. Ooit begonnen op een zolderkamertje. Nu een volwaardig bedrijf met negen enthousiaste medewerkers en een ruim pand. Sinds de oprichting hebben we maar één doel: zorgen dat onze klanten de beste techniek achter hun website hebben zitten.

Benieuwd hoe wij met onze klanten samenwerken? Lees hieronder verder.

intro intro_team

Maatwerk applicaties

Wij vinden het belangrijk dat een platform aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie en eindklanten. Daarom bouwen wij maatwerk applicaties. Samen bepalen we wat er nodig is om de door jou gestelde doelen te halen en welke oplossing er nodig is voor de bestaande problemen. Hierdoor werk je met een platform dat specifiek is afgestemd op jouw organisatie.

mobile het_team

Samenwerking met onze klanten

De samenwerking met onze klanten bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

Vaste releases

Jouw omgeving is in ontwikkeling en jouw platform daardoor ook. Binnen Buildnet snappen we dat continue vooruitgang nodig is. Daarom werken wij in vaste release. Elke paar weken heb je hierdoor een nieuwe toevoeging aan jouw platform.

Regelmatig contact

Om ervoor te zorgen dat het belangrijkste eerst wordt toegevoegd hebben we met regelmaat overleg. Tijdens dit overleg bespreken we de wensen en prioriteiten en bepalen we de roadmap voor de komende weken / maanden. Hierdoor weten jij en je stakeholders waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Hierbij kijken we niet alleen naar wensen vanuit de klant, maar komen we ook actief met aanbevelingen voor jouw platform op het gebied van techniek, performance, veiligheid of gebruiksgemak.

Overzichtelijke roadmap

Om dit allemaal inzichtelijk te houden werken we met Jira. Hierin staan de verschillende releases en de roadmap beschreven. Ook kun je hier al je wensen en ideeen in kwijt, zodat deze mee genomen worden in de ontwikkeling van jouw platform.

Het team van Buildnet

Succesvol groeien doe je samen met de juiste mensen en middelen. Bij Buildnet hebben we de juiste specialisten in huis. Bij ieder project stellen we een team samen dat alle kennisgebieden tot in de puntjes beheerst. Zo word je maximaal ontzorgd.

Wij maken graag kennis met jou! Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Neem contact met ons op