Is jouw platform klaar voor Black Friday? Doe de Scan!

Verras jij je klanten op Black Friday met een onweerstaanbaar aanbod? Dan moeten je servers wel als een zonnetje blijven draaien. Zo maak het je klanten makkelijk om hun aankopen te voltooien.

intro_detail

Van bezwijkende servers…

Herken je dit: je hebt een mooie Friday-actie gepland. Maar zodra je campagne van start gaat, laadt de site maar traag. Of bezwijken je servers zelfs. Met als gevolg geïrriteerde bezoekers, of nog erger, afhakende klanten. Te veel traffic. Zo ga je ten onder aan je eigen succes.

…naar blije klanten

Een super smooth ervaring voor je klanten is ontzettend belangrijk. Zeker als ze massaal op je site komen. Juist dan wil je ze een happy flow bieden die jouw brand versterkt. Je bekendheid vergroot. Klanten laat terugkomen. Oh, en natuurlijk een mooie omzet genereert.

Drie tips

Bij Buildnet weten hoe belangrijk een solide technische basis is voor een geslaagde Black Friday-actie. Daarom hier drie tips: 

  1. Maak statische landingspagina’s. Deze zijn ‘licht’ en belasten de server minder. Zo laden ze snel, waardoor je klant direct ziet wat hij zocht;
  2. Doseer je marketingacties. Door ze over de tijd te verspreiden, worden je servers minder belast én de ervaring van de bezoeker verbeterd;
  3. Integreer je webshop met social media en platformwebsites, zoals bol.com. Op die manier adverteer je met producten die op voorraad zijn en hoef je geen klanten teleur te stellen.

Te laat voor aankomende Black Friday? Niet per se. Bel ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bonustip: doe een Black Friday-scan

Bel ons voor een Black Friday-scan van jouw platform. Voor slechts EUR 195 doen wij een grondige check. Dan weet je direct hoe Black Friday-proof jouw website is. En belangrijker: welke quick wins je nu nog kunt behalen. Valt er niks te verbeteren? Dan is je Black Friday-scan on us.

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op!