Heb je al een kijkje genomen op jouw dashboard?

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het aantal bezoekers op je website? Snel door kunnen klikken op handige links, zoals je webmail, websitebeheer en analytics? Vlug hulp krijgen bij problemen op je domein en terug kunnen kijken naar eerdere vragen die je hebt gesteld? Dit en meer kan op je eigen Buildnet-dashboard. […]

intro_detail

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het aantal bezoekers op je website? Snel door kunnen klikken op handige links, zoals je webmail, websitebeheer en analytics? Vlug hulp krijgen bij problemen op je domein en terug kunnen kijken naar eerdere vragen die je hebt gesteld? Dit en meer kan op je eigen Buildnet-dashboard.

Als je één of meerdere websites bij Buildnet in beheer hebt, krijg je een speciaal voor jou ontworpen plek om je websites en domeinen in de gaten te houden. Naast de laatste statistieken, handige links en overzicht van je support, vind je hier ook informatie over je hosting, credits en tips en tricks voor het optimaal gebruiken van jouw websites. De ultieme tool om je site te beheren!

Log nu in op je dashboard.
Inlog kwijt of vergeten? Mail ons en we sturen het direct naar je op.

Screenshot van website met pijl die wijst waar je moet inloggen