Nieuwe klant: Waardijk

Met 175 jaar geschiedenis en maar liefst 4,8 (van 5) sterren op Trustpilot kun je stellen dat schoenenwinkel Waardijk het erg goed doet. Hun ‘geheim’? Steeds bovenop de markt blijven. Buildnet is er trots op hier de komende tijd deel van uit te mogen maken.

intro_detail

Wat gaat Buildnet doen?

Waardijk is toe aan een nieuwe webshop, die dynamischer, actueler en bovendien sneller is. Klanten moeten altijd online het huidige aanbod kunnen bekijken en bestellen. Ook gerichte marketingacties moeten efficiënter opgezet kunnen worden. Slagkracht, die onmisbaar is in de huidige markt. Waardijk wil bovendien meer zelf aan het stuur zitten. Zij kennen hun doelgroepen immers als geen ander. Daarom gaat Buildnet aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe front-end; een PWA met Magento als cms. Ook worden er verschillende koppelingen gemaakt met externe systemen om verder te automatiseren.

Over Waardijk Schoenen

Waardijk ontstond in 1847, met de 18-jarige dove “betovergrootvader” Jan Waardijk. Vele generaties later staat achter-, achter-, achterkleinzoon Bert Waardijk aan het roer van Waardijk Schoenen. Met prachtige winkels in Alkmaar en Heemstede is en blijft Waardijk Schoenen een Noord-Hollands bedrijf met hardwerkende mensen die staan voor service en kwaliteit. Waardijk Schoenen B.V. is hofleverancier.

Neem ook eens een kijkje op Waardijk Schoenen