A-Point

De A-Point Groep is al meer dan 50 jaar dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook beschikt het bedrijf over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. Bij A-point komt vakmanschap en aandacht voor detail altijd op de eerste plaats.

intro_detail

Voor A-point hebben we samen met online marketing specialist Goeiezaak.com de website gerealiseerd in WordPress. De website is met meer dan 700 pagina’s behoorlijk groot. Ondanks de grootte, hebben we alles gebruiksvriendelijk en beheerbaar gemaakt door het in losse blokken op te bouwen. Daardoor kan de klant alles zelf aanpassen.

Bijzonder aan deze website is dat alles met elkaar in verbinding staat. Zowel de merken, modellen en vestigingen, als de financiering is gekoppeld, waardoor de navigatie door de website prettig werkt. Daarnaast worden de occasions en vacatures automatisch opgehaald bij de 27 vestigingen, is er een uitgebreide werkplaatsplanner ontwikkeld en heeft elk automerk een eigen huisstijl gekregen.