Circle of Trust

Voor Circle of Trust hebben we de volledige techniek achter de website verzorgd. Na een jarenlange, succesvolle samenwerking op Magento 1, besloot de klant om over te stappen naar Magento 2 met hierin de benodigde koppeling voor uitwisseling van informatie.

intro_detail

Met het Nederlandse modemerk Circle of Trust werken wij al jarenlang succesvol samen om de webshop verder te optimaliseren. Dit groeiende e-commercebedrijf is jong, innovatief en veelbelovend. Het gaat met de duurzame productie van de collecties ook helemaal met de tijd mee. Daarnaast heeft Circle of Trust een goede prijs-kwaliteitverhouding, die samen met de duurzaamheid van de producten aan de basis staat van het succes van het bedrijf. Het merk heeft een groot verkoopnetwerk in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Denemarken.

Eerst verzorgden we een Magento 1 webshop voor Circle of Trust, maar met de groei van het bedrijf ontstonden er nieuwe wensen. Er was behoefte aan andere functionaliteiten van het systeem. Het label besloot dan ook om over te stappen naar Magento 2. Een belangrijke aanleiding voor deze overstap was de wens voor informatie-uitwisseling tussen verschillende bronnen. Wij bouwden hiervoor koppelingen met onder andere het voorraadsysteem, meerdere social media-kanalen en MailChimp.

 

Een andere wens van Circle of Trust was het koppelen van hun ERP-systeem aan het contentmanagementsysteem (CMS). Dit gebruiken ze ter ondersteuning van de processen binnen het bedrijf. Wij installeerden verschillende plugins om onder andere voorraadbeheer en rapportages te vergemakkelijken. De informatie-uitwisseling is door deze koppeling een stuk sneller geworden en het bijhouden van de administratie kost nu een stuk minder tijd

Ook Magento 2 koppelen aan andere systemen?

Daarnaast heeft de upgrade naar Magento 2 nog andere voordelen. Het zorgt ervoor dat de website veel gebruiksvriendelijker is en het heeft een responsive design, waardoor de site optimaal functioneert op verschillende devices. Ook biedt het nieuwe CMS meer opties voor zoekmachine-optimalisatie. Hierdoor is Circle of Trust veel beter vindbaar in Google.

Inspireert bovenstaand verhaal jou? En wil je weten wat wij voor jouw business kunnen betekenen op het gebied van onder andere:

Ja, ik kan hulp gebruiken