Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij samenwerken?

Bij Buildnet werken we op basis van Continuous Improvement. Samen met jou werken we in vaste releases aan de applicaties. Tijdens deze releases hebben we regelmatig overleg en afstemming. Wil je meer weten over deze werkwijze? Hieronder lees je wat dit precies inhoudt.

Ik wil graag samenwerken

intro_expertise

Agile werken met releases

Het werken met releases is een van de uitgangspunten van onze werkwijze. Releases stellen ons in staat om agile te werken, waardoor we de belofte van continuous improvement kunnen waarmaken. Wij werken hierbij met een release-interval van twee of vier weken. Elke twee of vier weken leveren wij dus een nieuw product of nieuwe functionaliteit bij je af.

En daarbij beloven we iets unieks dat je nergens anders vindt. Omdat wij een rotsvast vertrouwen hebben in ons eigen team en nakomen wat we toezeggen. Als we een release niet halen, krijg jij je geld terug.

Gedurende de looptijd van een release hebben we regelmatig contact met jou. Dit doen we zoveel mogelijk volgens een vast ritme, bij voorkeur wekelijks.

Ontwikkeling is teamwork

Wij merken dat klanten het proces van productontwikkeling graag uit handen geven, maar wel graag op de hoogte blijven van de vorderingen. Dat snappen we bij Buildnet als geen ander. Daarom hebben wij tijdens het proces regelmatig contact.

Wij geloven ook dat we door deze nauwe samenwerking sneller proactief onze ideeën met elkaar bespreken. Zowel van onze kant als vanuit jouw team. Want als je elkaar beter kent, vertrouw je elkaar. En als je elkaar vertrouwt, is het makkelijker om (positief) kritisch naar elkaar te zijn en met nieuwe ideeën te komen. Dat levert je uiteindelijk een beter product op. 

Daarom gaan we graag een langlopend partnership met je aan, om gedurende dit proces keer op keer samen tot het beste eindresultaat te komen.