Werken bij Buildnet

Wij zijn Buildnet, een enthousiast, goed op elkaar ingespeeld team. Van websitebouwer met een klein kantoor in hartje Haarlem, hebben we ons ontwikkeld tot een voortdurend groeiende ‘full-blown’ IT-ontwikkelaar in een eigen bedrijfspand. Ons zwaartepunt ligt bij technisch complexe oplossingen voor de farmaceutische industrie en grote e-commerceprojecten.

Laat mij jullie vacatures zien!

intro_expertise

Wat bieden wij?

Als je bij ons komt werken, ben je natuurlijk benieuwd wat je van ons kunt verwachten. De volgende zaken definiëren het werken bij Buildnet: 

  • Je komt te werken in een team waarin we veel samenwerken en waarbinnen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We houden nooit op met leren en vinden het belangrijk om onszelf, daar waar we kunnen, continu te verbeteren.
  • We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we nauwelijks verloop hebben. Dat heeft er misschien ook wel mee te maken dat we ondanks de hoge productie momenteel hebben we een release-frequentie van twee weken geen overwerkcultuur hebben.
  • Je werkt aan gevarieerde projecten voor klanten waar wij al langer mee samenwerken. Samen met de klant zijn we een team, we bouwen aan langdurige samenwerkingen.
  • We werken hard en met focus, maar maken regelmatig tijd voor gezelligheid.

Wij zijn opzoek naar nieuw talent!

Kom jij ook werken bij Buildnet? We groeien hard en hebben op dit moment dan ook meerdere vacatures.

Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur ons je motivatie, cv en een toelichting op welke functie jij zou willen vervullen en waarom. Dan nemen we contact met je op!

Kijk hier voor alle vacatures