Zo blijft je website goed draaien

Vanaf de start van het project heb je persoonlijk contact met de projectleider die de bouw van je website, webshop of app in goede banen leidt. Bij vragen of overleg heb je een duidelijk aanspreekpunt met kennis van zaken. Na oplevering houdt deze vertrouwde ondersteuning niet op. We zorgen er graag samen voor dat je website na een aantal jaar nog steeds soepel draait.

We hebben zowel voor startende als groeiende bedrijven een passend websitepakket. Naast de hosting van je website, zorgen deze pakketten ook dat de site met zijn tijd meegaat, veilig en snel blijft en dat je volledige ondersteuning krijgt bij vragen en calamiteiten. We lichten een drietal voordelen van deze websitepakketten uit.

1. Optimalisatie

Wanneer je website gelanceerd is, is het een kunst om deze blijvend te optimaliseren. Dit is noodzakelijk, omdat digitale ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Denk bijvoorbeeld aan browserupdates of Google die zijn indexatiemethode verandert. Wij adviseren je hierover tijdens een periodiek evaluatiegesprek. Daarnaast meten we met regelmaat de snelheid van je website en lossen eventuele problemen op.

2. Zekerheid

We staan altijd voor je klaar via onze hotline, waarop je ons 24/7 kunt bereiken bij calamiteiten. Daarnaast ben je er zeker van dat je website beveiligd is met een SSL-certificaat en periodieke updates van het CMS en plugins. We maken tevens dagelijks een back-up, die we binnen een uur terug kunnen zetten als er toch iets misgaat. Een belletje is genoeg.

3. Persoonlijk dashboard

We zouden geen techneuten zijn, als we niet ook een online omgeving voor je zouden inrichten. Hierop vind je een compleet overzicht van je websites, statistieken en supportaanvragen. Ook krijg je toegang tot een kennisomgeving waar je instructievideo’s, handleidingen, veel gestelde vragen, tips en tricks vindt voor het beheer van je website.

Meer informatie?