Voor elke vraag een oplossing!

Wij hebben ruime ervaring in verschillende branches. We kunnen dan ook elk bedrijf verder helpen dat een online platform nodig heeft. Ook dat van jou! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van branches waarvoor wij online oplossingen realiseerden.

intro_expertise
E-commerce webshop

E-commerce oplossing

Wil je een platform laten bouwen voor je e-commercebedrijf? Dan is Buildnet de partner die je zoekt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het helpen van groeiende e-commercebedrijven. Door onze ruime ervaring met snelgroeiende e-commerce websites weten wij inmiddels precies wat er nodig is om een stabiel online platform te creëren en te onderhouden.

Lees hier alles over onze e-commerce oplossingen

Platform behandelaren

Farmaceutische organisatie

Wij bouwen regelmatig maatwerk platformen en apps voor onze farmaceutische klanten. Hierbij kun je denken aan een platform voor digitale communicatie of automatisering van processen, een app voor arts en patienten, een platform voor aanbod van nascholingen of een platform waarmee alle data gecentraliseerd wordt verzameld.

Lees hier wat we voor jouw farmaceutische organisatie kunnen betekenen.

Flexibel maatwerk platform

Wij krijgen regelmatig de vraag om een platform te creëren voor websites die focussen op content. Ook hierbij kunnen wij met teamwork als basis tot een perfect platform-op-maat komen. Vaak gebruiken we hierbij een open source Content Management Systeem (CMS) welke we aanpassen naar jouw wensen en behoeftes. Hierdoor ontstaat een maatwerk website welke makkelijk te beheren is. De websites worden gebouwd met de nieuwste technieken en zijn multi-platform.

Benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk hier de website van inkoperscafe

mobile_orange
Fotoscope

Zorg en wetenschap

Ook voor de zorg en wetenschap kunnen wij diverse soorten maatwerk-platforms ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een hulpmiddel voor de zorgverlening aan patiënten. Zo ontwikkelden wij in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum een applicatie die zorgverleners helpt bij de behandeling van dementie.

Maar heb je een oplossing nodig voor digitale communicatie met behandelaren, het benaderen van arts en patiënt of een ander knelpunt? Ook dan kunnen wij je helpen.

Beheerbaar CMS

Recreatie en sport

Ben je als recreatief of sportbedrijf op zoek naar een platform dat verder gaat dan de standaardoplossingen? Ook dan helpen wij je graag verder!

Een goed voorbeeld van wat we in deze branche kunnen betekenen, is de case van onze klant Krassport. Samen met kras hebben wij een applicatie ontwikkeld waarin cursisten zich eenvoudig kunnen registreren en aan- en afmelden voor lessen. De administratieve afhandeling hierbij is zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat Kras hier minder tijd aan kwijt is.

Wij maken graag kennis!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke wensen, problemen, behoeftes er op dit moment binnen jouw ecommerce organisatie spelen en hoe wij hierbij kunnen helpen. Plan daarom vrijblijvend een kennismaking met ons in.

Plan een kennismaking

mobile_orange

Bedrijven waar we samen mee werken:

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons!

023 70 78 162