Webshop maken, uitbreiden of aanpassen

Buildnet heeft veel ervaring als partner bij de ontwikkeling van maatwerk webshops. Samen met onze klanten werken we aan de opbouw en doorontwikkeling van verschillende e-commerce platformen. Ben je toe aan een update van je huidige site? Of wil je een volledig nieuwe webshop laten maken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

intro_expertise

Eenvoudig te beheren maatwerk webshop

Om ervoor te zorgen dat de webshop is afgestemd op je doelgroep en specifieke behoeftes, ontwikkelen wij maatwerk webshops. Hierbij maken we gebruik van een bestaand contentmanagementsysteem (CMS), waarbinnen jij je webshop eenvoudig zelf beheert.

Hieromheen verzorgen we maatwerk doorontwikkeling en aanpassingen, om jouw specifieke wensen te realiseren. Voorbeelden van platformen waar wij veel mee werken zijn Magento, WordPress en Laravel. Samen kiezen we het platform dat het beste bij jou past.

Hoe pakken wij dit aan?

Wanneer je met ons gaat samenwerken, doorlopen we meestal de volgende stappen:

  1. Kennismaking: Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met Sander. Samen met hem neem je door wat je wensen zijn en waarnaar jij op zoek bent.
  2. Kickstart: Wij maken een volledige analyse van het huidige platform of van je wensen. Op deze manier stellen wij een concreet actieplan op voor de ontwikkeling of uitbreiding van jouw webshop.
  3. Klaar voor schaalbare groei: Samen met jou plannen we de releases en gaan we aan de slag met de ontwikkeling. In korte periodes van een paar weken zorgen we er op deze manier voor dat jij snel stappen zet.

Onderhoud en doorontwikkeling webshop

Na deze stappen wil je uiteraard je platform verder ontwikkelen en aanvullen. Wij werken met onze klanten in vaste releases voor continue doorontwikkeling. Binnen deze releases stemmen we steeds met jou af wat we gaan aanpassen of bouwen. Hierdoor heb jij elke twee weken een nieuwe update van jouw applicatie

In deze releases nemen we, naast nieuwe wensen en aanpassingen, de volgende zaken mee:

  • Updates en upgrades van het gebruikte CMS;
  • Security checks om ervoor te zorgen dat jouw applicatie goed beveiligd is en blijft;
  • Updates en aanpassingen van SEO en snelheid, zodat de website blijft voldoen aan de huidige standaard.

 Op deze manier houden we de webshop voortdurend up-to-date.

Lees hier meer over onze werkwijze

E-commerce bedrijven waar we mee samen werken

Benieuwd welke e-commerce bedrijven wij hebben geholpen? We laten je het graag zien aan de hand van onderstaande cases