Nieuwe collega: Tijmen van Jaarsveld

Afgelopen zomer verwelkomden we Tijmen in ons developmentteam. Met z’n 20 jaar is hij de benjamin van Buildnet.

intro_detail

Klik

Na zijn opleiding ‘Software developer niveau 4’ aan het Regio College in Zaandam klopte hij bij ons aan via LinkedIn. Er was meteen een klik. “Het leek alsof ik eigenaar Sander al jaren kende”, blikt Tijmen terug. In de eerste maanden heeft de jonge Noord-Hollander zich ingewerkt met kleinere opdrachten.

Geavanceerd

Tijmen is een enorme autoliefhebber. Hij sleutelt graag zelf en gaat vaak met z’n vrienden naar GT-races en track days op Zandvoort. Daarnaast tourt hij ter ontspanning door de Zaanstreek over rustige b-wegen. Dit doet onze ‘coureur’ nu nog in zijn Opel Corsa.

Wie weet, rijdt hij ooit in een Zenvo TSR-S. Tijmen: “Technologisch gezien een zeer geavanceerde auto. De bewegende achterspoiler is geniaal.”

Nog even doorsparen! 😉

Vrijheid

Tussen zijn hobby en werk zit volgens Tijmen weinig verschil: “Het leuke aan het sleutelen aan auto’s is dat je veel vrijheid hebt. Je kan alles doen en laten wat je wilt. Dat is ook zo bij coderen.”

Anderen helpen

“Het mooie aan mijn werk is dat het elke dag anders is. We houden ons bezig met veel verschillende opdrachten. Kom ik ergens niet uit? Dan heb ik ervaren collega’s om me heen die me direct verder helpen”, aldus Tijmen.

“Zo sta ik er zelf ook in: ik ben er voor het team, we doen het samen. Je wilt gewoon goed werk leveren, waarmee klanten geholpen zijn.”

En wat hij van onze tafelvoetbalcompetitie vindt die elke dag na de lunchpauze wordt gehouden? “Dat is een hele leuke extra”, lacht Tijmen.