Nieuwe collega: Tim Jansen

Tim (27) is onze nieuwe junior projectmanager. Na een ‘uitstapje’ is hij terug op het oude nest. Eerder werkte hij als developer voor Buildnet.

intro_detail

Mooie kans

Na een aantal jaar voor een sportretailer de webshop te hebben gerund, waar hij in één moeite door de interne processen verbeterde en automatiseerde, zag de Haarlemmer bij Buildnet opnieuw een mooie kans.

Als junior ondersteunt Tim projectmanager Linda Hoogenbosch. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de kleinere accounts en de realisatie van het redesign van onze website.

Tims favoriete credo daarbij is: less is more.

Geen dag is hetzelfde

“Ik ben betrokken bij alle processen binnen de projecten, waarbij ik als schakel functioneer tussen de klant en mijn collega’s van development. Dát is echt het leuke aan mijn werk,” vindt Tim. “Geen dag is hetzelfde. Elke dag komen er verschillende projecten voorbij. Dit zorgt voor een prettige afwisseling.”

Sociaal

Na zo’n beetje zijn hele leven te hebben gevoetbald, heeft Tim padel ontdekt. “Het is snel op te pakken en superdynamisch.”

Sport en het sociale eromheen is belangrijk voor Tim: “Ben ik naast het werk niet met m’n vrienden, vriendin of familie op pad, dan vind je me wel op de voetbalclub of speel ik padel. Met na afloop een gezellig drankje.”

Gezonde mix

Tim wil doorgroeien tot zeer ervaren projectmanager. “Ik verwacht met mijn kwaliteiten de ‘operatie’ binnen Buildnet te bevorderen. Dit doe ik onder andere met een gezonde mix van rust en humor”, aldus Tim.

En niet geheel onbelangrijk: in onze tafelvoetbalcompetitie hebben we er een serieuze tegenstander bij. Tim met een knipoog: “Eentje die al in het eerste seizoen meestrijdt om de titel!”