State-of-the-art website

Zoek je een future-proof website? Een website waar er maar één van te vinden is? En een websitebouwer die altijd voor je klaarstaat? Dan zit je bij ons goed. De vakmannen van Buildnet schrijven namelijk code op maat. Dit zorgt voor een robuuste website met de allernieuwste techniek, geoptimaliseerd voor zoekmachines en een razendsnelle laadtijd.

Jouw state-of-the-art website wordt ontwikkeld in een open source Content Management Systeem (CMS), zoals WordPress, Drupal of CMS Made Simple. Een open source CMS zorgt voor flexibiliteit en is makkelijk zelf te beheren. Aan het begin van het traject kiezen we samen een CMS dat het beste bij jouw wensen past.

Bouw en beheer onder één dak

Buildnet zorgt voor de techniek achter jouw website, maar ook na oplevering ben je ervan verzekerd dat er een specialist voor je klaarstaat. Jouw website moet natuurlijk jaren meegaan en daar ondersteunen we je graag bij. Buildnet kent je website door het ontwikkelingstraject van binnen en buiten. Bij vragen, onderhoud en uitbreidingen ben je daardoor snel geholpen.

Contactpersoon met inhoudelijke kennis

Van begin tot eind krijg je te maken met een vaste contactpersoon met inhoudelijke kennis van het project. Ook na oplevering van je website word je bij vragen en aanpassingen persoonlijk door deze projectleider geholpen. Lees hier meer over support.

Bekijk cases